Hei
Er det noen som har noen tips til gode bøker om gjær og brygging (utstyr/metoder)? Da helst på norsk. Det er ikke det at det er noe problem med engelsk, men det er fort gjort å missforstå enkelte faguttrykk og tekniske utrykk som burde vert på sin plass. Det gjør det bare tungt å lese.
Jeg har boken Moderne hjemmebrygging, How to brew, og Yeast. Den første er meget bra og har vert til god hjelp og den kan jeg snart utenatt, men jeg kunne godt tenkt meg litt dypere innsikt i gjæringsprosessen og brygging ellers. Og da som sagt helst på norsk.
Forslag?
Er det noen som har noen tips til gode bøker om gjær og brygging (utstyr/metoder)? Da helst på norsk. Det er ikke det at det er noe problem med engelsk, men det er fort gjort å missforstå enkelte faguttrykk og tekniske utrykk som burde vert på sin plass. Det gjør det bare tungt å lese.
Jeg har boken Moderne hjemmebrygging, How to brew, og Yeast. Den første er meget bra og har vert til god hjelp og den kan jeg snart utenatt, men jeg kunne godt tenkt meg litt dypere innsikt i gjæringsprosessen og brygging ellers. Og da som sagt helst på norsk.
Forslag?