"Alt ordner seg med lagring" er jo en god tommelfingerregel, men lurrer på om dette også gjelder når det kommer til en ganske fremtredende smak av brent vørter i ølen?
Gikk på en smell under oppkok av en Rug IPA for en drøy måned siden, og det måtte tømming og vasking til for å få brygget ferdig. Det luktet ikke brent og smakte ikke brent av det da, men nå som det er ferdig flaska og karbonert så smaker det vel egentlig mest brent. Lukter fantastisk, men smaker ulmebrann...
Går ned om man svelger fort, men vurderer om denne ikke fortjener livets rett... Sikkert masse erfaring der ute
Mvh Martin
Gikk på en smell under oppkok av en Rug IPA for en drøy måned siden, og det måtte tømming og vasking til for å få brygget ferdig. Det luktet ikke brent og smakte ikke brent av det da, men nå som det er ferdig flaska og karbonert så smaker det vel egentlig mest brent. Lukter fantastisk, men smaker ulmebrann...
Går ned om man svelger fort, men vurderer om denne ikke fortjener livets rett... Sikkert masse erfaring der ute
Mvh Martin