sitter å driver med mesk atm å prøver å lese meg litt opp på bringebær i øl. ser alle anbefaler å hive de i etter stormgjæring.. men hva er ulempene ved å hive dem i ved kok ? vil ikke ha for dominerende smak. så kun 0.4 kg på 25 liter
I prinsippet er det som smaksforskjellen på kokt og rørt syltetøy. Rørt (i sekundær) blir friskere smak som likner mer på den naturlige bærsmaken. Spørs hva du ønsker...
Det vanlige er etter hovedgjæring. Jeg fryser og tiner bærene som sanitering. Jeg forstår ikke hvorfor en ønsker å koke bær i 60 minutter og jeg ville da vært redd for rar farge og usmaker.
Det vanlige er etter hovedgjæring. Jeg fryser og tiner bærene som sanitering. Jeg forstår ikke hvorfor en ønsker å koke bær i 60 minutter og jeg ville da vært redd for rar farge og usmaker.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.