Jørgen E
Norbrygg-medlem
Satt plutselig med tanken på om det går å lage en brownale på kveik?
Da vossakveiken jeg hadde i tankene.
Skal sette en brownale basert på malt sammensetningen till northie (northumberland), og hadde wyeast 1318 som planlagt gjær.
Om noen med litt mer hår på ryggen og flere batcher under beltet kunne uttalt seg om saken,så vurderes det å bli en splitbatch eller faktisk gå all in og brygge 22l brun kveikøl.
Skal sies at feberen er et faktum så kan hende den har skyld i tankene...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da vossakveiken jeg hadde i tankene.
Skal sette en brownale basert på malt sammensetningen till northie (northumberland), og hadde wyeast 1318 som planlagt gjær.
Om noen med litt mer hår på ryggen og flere batcher under beltet kunne uttalt seg om saken,så vurderes det å bli en splitbatch eller faktisk gå all in og brygge 22l brun kveikøl.
Skal sies at feberen er et faktum så kan hende den har skyld i tankene...
Sent from my iPhone using Tapatalk