Hei! Leste at noen av dere har laget div brygg med lakris i.Kunne tenke meg å prøvd dette men finner ingen skikkelig oppskrift.
Er det noen som sitter på et godt brygg med lakris som de vil dele?
Gjerne ikke for mørkt og bittert
Jeg har brygget med lakrisrot 2 ganger, den ekspanderer kraftig og tettet pumpe, slanger og vørterkjøler. Jeg har kun brukt det i 2 kølsvarte stouts på 8 og 10%, det ga et fint preg å koke de siste 15 minuttene med ca. 120g tørr lakrisrot på 60 liter. Synes at det gir litt beskhet som ikke kommer fra humlen, men er ikke sikker på det. Godt ble det begge gangene, og har et par hundre gram igjen som helt klart skal brukes og gjerne på noe annet enn stout/imperial stout/porter
Jeg kokte opp 5stk stjerneanis i en halvliter vann og tilsatte gjæringskaret, etter stormgjæringa, i en Stout. Litt i overkant, tre hadde passet. (25l)
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.