Bryggeribesøk hos Ringnes 8. november

Tor.

Norbrygg-medlem
Det nye bryggeriet til Ringnes på Grünerløkka ferdigstilles i disse dager, og bryggermester Øyvind B Langgård gir oss en omvisning i det nye bryggeriet.

Det blir også omvisning i Ringnes' gamle og ærverdige lokaler, med bl.a. Festsalen - utsmykket av Per Vigeland - og Eros Trollstaur.

Omvisningen i selve bryggeriet gjøres i mindre puljer, og det vil være mulig å ta en øl i Brygghuset under og etter bryggeriomvisningen.

Arrangementet er åpent for alle medlemmer av Norbrygg. For påmelding se http://kurs.oslo.norbrygg.no
ae01fbf213e59c09765367ba604561a8.jpg
 
Tusen takk for en særdeles hyggelig omvisning hos Ringnes i går. Jeg er imponert over hvor mye som er lagt ned i restaurering av lokaler, og en videreføring av Ringnesbrødrenes omtanke og involvering i byen.
Bryggeriet var fascinerende kompakt, og de har alle muligheter til å lage fantastiske øl i liten skala i årene som kommer.
En stor takk til Tor som arrangerte dette for Norbrygg Oslo, og til alle våre medlemmer som deltok
97fa5b6bd2fc884d161061907b9b8e59.jpg
 
Veldig fin dag hos Ringnes brygghus! Stor takk til Tor(@Oberstbräu) og Norbrygg Oslo for flott arrangement! Stor takk til bryggerne Øyvind og Lars for kjempefin omvisning og hyggelig samvær i etterkant! Selve bryggeriet var som nevnt tidligere meget kompatkt. Høydepunktet i bryggeriet var å få smake på øl rett fra tankene. Så føler man seg jo alltid litt priviligert når bryggmester på sparket(med god hjelp fra @msevland) finner ut at han vil gi oss en smaksprøve på juleølet som enda ikke er til salgs. Den deilige følelsen av ekslusivitet og særbehandling.

Bryggmester Øyvind Langård forteller om bryggeriet:
IMG_1269.jpg

Så fikk vi tasse rundt og kikke på alt det deilige rustfrie stålet:
IMG_1270.jpg

Bryggemestern serverer kettlesour rett fra tanken:
IMG_1275.jpg

Igjen, takk for en fantastisk aften!
 
Sist redigert:
Tilbake
Topp