Bryggerlørdag i Bodø 17. oktober!

BRYGGERLØRDAG I BODØ 17. OKTOBER - kl 16.00, B&OI hytta!!

Salten Bryggerlag inviterer med dette til bryggertreff. Det blir et arrangement med løs snipp og faglige bidrag.

Vi ønsker å diskutere med deltakerne hva vi ønsker med laget og vil også si litt om hva Norbrygg jobber med i den forbindelse.

Det vil bli innspill om ølsmaking og spesiell fokus på porter. Her har vi fått inn Per Øyvind Arnesen som er leder i Norbrygg sin dommerkomite. Vi smaker på restene av porter og stout fra NM- dømmingen i Bodø tidligere i år.

I forbindelse med at Per Øyvind er her, vil bryggerne også kunne få vurdert sitt eget brygg, og styrker og svakheter med dette. Ta gjerne med eget øl på flaske eller fat (også uavhengig av bedømming - vi må ha noe å drikke).

Tor Gunnar Andreassen (og evt Børge Antonsen) fra Rognan, som er blant landets beste juleølbryggere, kommer og forteller om brygging av juleøl. Kanskje blir det også en smak på årets juleøl.

Ikke alt er avklart enda, men det kan bli demonstrasjon av styringsinnretninger mm. Vi vil også vurdere demonstrasjon av magnetrører i forbindelse med gjærstartere. Innspill om faglige tema vil bli vurdert.

Bindene påmelding ved innbetaling av kr 200,- til kto: 1208.25.91832 (merket m navn), innen torsdag 8. oktober. Begrenset antall plasser. Dette inkluderer mat, meny er enda ikke bestemt. Meld gjerne deltakelsen her eller på lagets facbookside.

VEL MØTT!

Skjermbilde.PNG
 
Sist redigert:

Stein-Erik

Norbrygg-medlem
Da er vi 14 - 15 påmeldte, men det er fortsatt plass til flere. Dette blir bra så meld dere på!
(Se også Ølbryggere i Salten på FB)
 

Brekke

Norbrygg-medlem
Skulle så gjerne deltatt, men har arbeidshelg:/

Sent fra min GT-I9505 via Tapatalk
 
Topp