Bryggespørsmål fra nybegynner

Merk at det er gjort lite studier på hva flere omganger av oksygenering har å si for smaksprofilen, selv om det er gjort innom det antatt "sikre" intervallet angående oksydasjon. Og hva er for mye møllers tran, 17,4 ppm;) eller 20,3 hva med 40????
Poenget mitt var vel mer at du til slutt ikke kan tilføre mer ved risting, og heller må oppgradere.
 
Angående oppgradering, vi vurderer å investere i lufteutstyr men har det noe å si for sluttresultatet på så små brygg som man har med en Beer brew 30 ? Jeg har en følelse av at det har det men vet ikke :)
 
Slik jeg forstår det så har volum lite å si for behovet for oksygen. At det blir vanskeligere å riste kan så være.
Vørter med svært høy OG oksygeneres kanskje et par ganger de første timene men det er pga OG og ikke volum.
 
Hvor kjøper du de oksygenaksja og hva er avkastningen

Det er så mye skummle inveseringsråd nå om dagen, så må spørre for sikkerhets skyld
 
Tilbake
Topp