k.ped
Norbrygg-medlem
Hei!
Er ny her og vil gjerne høre fra dere garvede ølbryggere angående brygging av lagerøl.Har nettop satt en dunk fra coopers og brewenchanger pluss litt humle saaz.og gjær saflager s 23.Har satt denne til gjæring i 12 grader.Den har gjæret i 2 døgn og nå synes jeg det kommer en rar lukt fra dunken.Det er en litt sur eim. Er dette normalt?
Lukter ikke gjær,slik det har gjort ved tidligere sett,men da her jeg jo brukt sukker og medfølgende gjær på 23 grader..Er denne lukten vanlig,eller skal det lukte litt mere øl eller gjær? OG 48.
k.p
Er ny her og vil gjerne høre fra dere garvede ølbryggere angående brygging av lagerøl.Har nettop satt en dunk fra coopers og brewenchanger pluss litt humle saaz.og gjær saflager s 23.Har satt denne til gjæring i 12 grader.Den har gjæret i 2 døgn og nå synes jeg det kommer en rar lukt fra dunken.Det er en litt sur eim. Er dette normalt?
Lukter ikke gjær,slik det har gjort ved tidligere sett,men da her jeg jo brukt sukker og medfølgende gjær på 23 grader..Er denne lukten vanlig,eller skal det lukte litt mere øl eller gjær? OG 48.
k.p