Bryllupps-APA innspill??

Bård

Norbrygg-medlem
Ikke tid til å lage starter så tenkte s05 til gjæring
TBT APA Style: Unspecified Brewer: Bård Sørlie

Statistics
Volume: 55 liters
OG: 1061
FG:
Alcohol: 6 % by vol.
Colour: 15 EBC (Amber)
Bitterness: 31 IBU
BU/GU: 0.5

Fermentables
Pale Malt 7 EBC 12000 grammes
Munich Malt 20 EBC 1000 grammes
Pilsner Malt 3 EBC 500 grammes
Wheat Malt 200 grammes
Cara Amber 60 EBC 500 grammes

Mash schedule: 66 grader i 60 min. Skyller med 74 grader i 30 min. Mashout på 80 grader.

Hops
Chinook 12.6% alpha 150 grammes 60 minutes
Cascade 6.5% alpha 100 grammes 10 minutes
Citra 11% alpha 40 grammes 1 minutes

Fermentation
Yeast: Unspecified
Fermented at 18 degrees C for 21 days.

Comments:

Super styrian (aurora) eller

sorachi ace til tørrhumling??
 
hadde nettopp 60-70 g i et cornyfart. Synes det smakte fortreffelig. Litt i overkant, men fortsatt godt.

Men hva tenker du å kombinere med da?
 
Tilbake
Topp