Nå skal det kokes første batch i nyhuset. All humle skal klaskes på som late addition fra 30min og ut, og uten tørrhumle. Spennende, og blir sikkert knall.
Innflytningsfesten tok et godt hugg i min siste IPA på 8,2%. Pussig hvor skjeve folk ble, og hvor få tomflasker som sto på benken :skitbra:
CascadeSummit PA Style: Amerikansk IPA Brewer: Runar Stock
Statistics
Volume: 20 liters
OG: 1070
FG: 1015
Alcohol: 7.2 % by vol.
Colour: 25 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 90 IBU
BU/GU: 1.28
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 5000 grammes
Cara Crystal 120 EBC 400 grammes
Munich Malt 25 EBC 400 grammes
Melanoidin Malt 200 grammes
Mash schedule: 67 degrees for 60 minutes, 76 degrees for 10 minutes.
Hops
Summit 14% alpha 30 grammes 30 minutes
Cascade 8.6% alpha 50 grammes 15 minutes
Summit 14% alpha 35 grammes 10 minutes
Cascade 8.6% alpha 50 grammes 5 minutes
Summit 14% alpha 35 grammes 1 minutes
Fermentation
Yeast: Unspecified
Comments:
Innflytningsfesten tok et godt hugg i min siste IPA på 8,2%. Pussig hvor skjeve folk ble, og hvor få tomflasker som sto på benken :skitbra:
CascadeSummit PA Style: Amerikansk IPA Brewer: Runar Stock
Statistics
Volume: 20 liters
OG: 1070
FG: 1015
Alcohol: 7.2 % by vol.
Colour: 25 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 90 IBU
BU/GU: 1.28
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 5000 grammes
Cara Crystal 120 EBC 400 grammes
Munich Malt 25 EBC 400 grammes
Melanoidin Malt 200 grammes
Mash schedule: 67 degrees for 60 minutes, 76 degrees for 10 minutes.
Hops
Summit 14% alpha 30 grammes 30 minutes
Cascade 8.6% alpha 50 grammes 15 minutes
Summit 14% alpha 35 grammes 10 minutes
Cascade 8.6% alpha 50 grammes 5 minutes
Summit 14% alpha 35 grammes 1 minutes
Fermentation
Yeast: Unspecified
Comments: