Hei
Ikke helt øl spørsmål men jeg lurer på om noen har noen tips om å få champagnegjær til våkne opp.
Laget meg en 20 liters ingefærøl batch i går og hadde oppi 2 kolber med gjær . Har nesten gått et døgn nå og det er rimelig dødt nede i gjærinsbøtta
Brukte mye energi på å finrive 1,5 kg ingefær og skvise safta ut av 20 sitroner så hvis den hen går i dass blir æ deprimert
Alle tips mottas med takk
Ikke helt øl spørsmål men jeg lurer på om noen har noen tips om å få champagnegjær til våkne opp.
Laget meg en 20 liters ingefærøl batch i går og hadde oppi 2 kolber med gjær . Har nesten gått et døgn nå og det er rimelig dødt nede i gjærinsbøtta
Brukte mye energi på å finrive 1,5 kg ingefær og skvise safta ut av 20 sitroner så hvis den hen går i dass blir æ deprimert
Alle tips mottas med takk