Chuckanut pils eller .......

Mc.

Norbrygg-medlem
Brygget det jeg trodde var en Chuckanut pils. Fant oppskriften på Beersmith på nett.
Men da jeg kikket på bryggeloggen da jeg skulle tappe på flaske så hadde jeg notert en maltblanding som var veldig forskjellig fra den som er riktig i følge oppskriften på nett. Hvordan jeg har klart å rote det til må gudene vite. Men her er maltblandingen. Noen som kjenner igjenn denne oppskriften ?
12 liter til gjæring.

2,61 Wyerman bohemian pilsner ebc 3-4
0,30 Weyerman Munich type 1
0,07 Sauermalt
0,10 Castle malting peated tourbe ebc 4-8

Humle
10 gram Magnum 60 minutter
10 gram Styrian Goldings 10 minutter.
Gjær
wlp 833

Det ligner jo litt på en pils, men den der malten som er torvrøykt skjønner jeg lite av.
Jeg tenker å kalle den Bålpils og håper på det beste ....
 
Tilbake
Topp