Aleksander_B
Dommer
Først ser jeg at det er litt småfeil i det jeg skrev tidligere:
Tot. ferdig vørter 38 liter.
OG: 1,044
Eff: ca 60% (Grunnet en småstuck mash)
De endte begge på ca 1,010ish. begge ble gjæret i romtemp på ca 17-19 grader. Mtp. temperatur under gjæring burde dette ha skjedd under kontrollerte omgivelser som i ett gjæringskap. Men det hadde jeg ikke den tiden.
Av de to batchene var det ølet med fersk gjær som ble best. Den med tørrgjær var drikkende, men sammnlignet med WLP300, var sistnevnte å foretrekke.
Tot. ferdig vørter 38 liter.
OG: 1,044
Eff: ca 60% (Grunnet en småstuck mash)
De endte begge på ca 1,010ish. begge ble gjæret i romtemp på ca 17-19 grader. Mtp. temperatur under gjæring burde dette ha skjedd under kontrollerte omgivelser som i ett gjæringskap. Men det hadde jeg ikke den tiden.
Av de to batchene var det ølet med fersk gjær som ble best. Den med tørrgjær var drikkende, men sammnlignet med WLP300, var sistnevnte å foretrekke.