Hei!
Har en BL stående til gjæring på 11c. SG var ~1.034 for tre dager siden, nå er den ~1.028 etter 9 dager. Iflg oppskriften skal man øke til 16c "når gjæringen går mot slutten" og deretter senke til 2,2 i 17 dager hvorav 10 dager med dryhop.
Jeg har programmert kjøleskapet til å holde 11c i 2 dager til, deretter øke til 16c i to dager, før drop til 2,2. Tror dere dette er innafor eller burde jeg gå nøyere til verks? Har tatt to SG målinger allerede og liker ikke åpne karet for mye. Det skal sies at jeg ikke synes dette smakte spesielt godt ennå, men det er kanskje å forvente?
Har en BL stående til gjæring på 11c. SG var ~1.034 for tre dager siden, nå er den ~1.028 etter 9 dager. Iflg oppskriften skal man øke til 16c "når gjæringen går mot slutten" og deretter senke til 2,2 i 17 dager hvorav 10 dager med dryhop.
Jeg har programmert kjøleskapet til å holde 11c i 2 dager til, deretter øke til 16c i to dager, før drop til 2,2. Tror dere dette er innafor eller burde jeg gå nøyere til verks? Har tatt to SG målinger allerede og liker ikke åpne karet for mye. Det skal sies at jeg ikke synes dette smakte spesielt godt ennå, men det er kanskje å forvente?