Etter å ha gått igjennon lett feilsøking på lav meske effektivitet så e problemet løst.
Så no ska eg brygge igjen til helgen. Tenkte å begynne me forvarma meskevann og meske til kok også ha klart varmt meskevann i en annen kjele som eg overfører etter eg har overført vørter.
Spørsmålet då e om eg bør vaske kjelen eller bare meske rett på restene ? Neste øl blir surprice øl, bruke opp restene av humlene så e ikkje nøye på at det blir overhumlet av smak, men vil ikkje ha usmaker så ka e tankene deres her ?
Eg bruker humlepose for å unngå for mye trub
Så no ska eg brygge igjen til helgen. Tenkte å begynne me forvarma meskevann og meske til kok også ha klart varmt meskevann i en annen kjele som eg overfører etter eg har overført vørter.
Spørsmålet då e om eg bør vaske kjelen eller bare meske rett på restene ? Neste øl blir surprice øl, bruke opp restene av humlene så e ikkje nøye på at det blir overhumlet av smak, men vil ikkje ha usmaker så ka e tankene deres her ?
Eg bruker humlepose for å unngå for mye trub