hei jeg sitter med noe av det samme problemet, men jeg bruker en 36l kjele å meskepose.
dette står på en kokeplate fra bryggselv som regulerer tempen.
har nå brygga 4 brygg på dette å sitter somregel igjenn med ett utbytte på 58-65% mesker på 64grader
det siste som var på 65% da sirkulerte jeg vannet etter ca. en time (bare halve) lot det stå i ca. 20min tappet av ca. halvparten mens jeg tilsatte skyllevann på 88grader for å prøve å presse ut sukkerett.
lot dette stå med skylle vannet i 20min for så å tappe alt ut tømme kjelen for grøten i bunnen å tappa oppi til koking igjenn.
skal dette vere nødvendig på ett brew inn bag system?
ser jo folk på you tube som kun mesker løfter ut posen å koker. gjør jeg noe galt eller er det gennerelt lavere utbytter med pose mesking?
dette står på en kokeplate fra bryggselv som regulerer tempen.
har nå brygga 4 brygg på dette å sitter somregel igjenn med ett utbytte på 58-65% mesker på 64grader
det siste som var på 65% da sirkulerte jeg vannet etter ca. en time (bare halve) lot det stå i ca. 20min tappet av ca. halvparten mens jeg tilsatte skyllevann på 88grader for å prøve å presse ut sukkerett.
lot dette stå med skylle vannet i 20min for så å tappe alt ut tømme kjelen for grøten i bunnen å tappa oppi til koking igjenn.
skal dette vere nødvendig på ett brew inn bag system?
ser jo folk på you tube som kun mesker løfter ut posen å koker. gjør jeg noe galt eller er det gennerelt lavere utbytter med pose mesking?