Er ganske så ny her på forumet og har akkurat satt mitt første brygg.
Old English Bitter
Nå som brygget(Malt Ekstrakt) har stått i 8 dager og har hatt 3 målinger de siste tre dagene, så ligger FG jevnt på 1.018, ifølge oppskriften så skal FG være under 1.014
Gjæringslåsen har også kuttet ut nå, men hører snakk om at det fortsatt kan gjære uansett om gjærlåsen ikke bobbler?
Gjæringstemp har vært på stødige 19 grader, iflg oppskrift skal den ligge mellom 18-21 grader celsius.
Hva gjør jeg nå, lar jeg brygget så lengre eller kan Hydrometeret vær noe uriktig?
Er det grunn til å være bekymret?
Jeg er vell ikke første desperadon her på forumet sikkert, men ble vanskelig å finne fram til andre tråder her på mobilen
Old English Bitter
Nå som brygget(Malt Ekstrakt) har stått i 8 dager og har hatt 3 målinger de siste tre dagene, så ligger FG jevnt på 1.018, ifølge oppskriften så skal FG være under 1.014
Gjæringslåsen har også kuttet ut nå, men hører snakk om at det fortsatt kan gjære uansett om gjærlåsen ikke bobbler?
Gjæringstemp har vært på stødige 19 grader, iflg oppskrift skal den ligge mellom 18-21 grader celsius.
Hva gjør jeg nå, lar jeg brygget så lengre eller kan Hydrometeret vær noe uriktig?
Er det grunn til å være bekymret?
Jeg er vell ikke første desperadon her på forumet sikkert, men ble vanskelig å finne fram til andre tråder her på mobilen