Jeg ser www.brygging.no selger et stoff for full utgjæring av alle "sukkerstoffer", er det noen som har prøvd dette? og er dette et øl som det blir veeeeldig lite karbohydrater i? Grunnen til at jeg spør er at jeg og mange i min nære omkrets prøver så godt vi kan å holde oss til en lav karbo diett og denne sommeren har gjort at, i hvertfall jeg, ikke hatt så mye glede av lav karbo dietten da jeg er en ØLdrikker Jeg har prøvd å la ølet gjære så langt ned som overhode mulig men det vil fortsatt være uforgjærbare søtstoffer der som gir et relativt høyt karboinnhold.
Så ser jeg at dette brygging.no selger dette "Enzymer for tørr utgjæring" som vil gjøre om dextrin til forgjærbart søtstoff og vil gjære helt ned til 0 på ochslevekta... Er det mulig? da kan det ikke være stort med karber igjen eller?
Er det noen som har prøvd og ikke minst smakt på et sånt øl, det blir vel nesten som en veldig tørr vin eller?
Du finner det her; http://www.brygging.no/butikken.aspx?PGID=4&View=Kat
Så ser jeg at dette brygging.no selger dette "Enzymer for tørr utgjæring" som vil gjøre om dextrin til forgjærbart søtstoff og vil gjære helt ned til 0 på ochslevekta... Er det mulig? da kan det ikke være stort med karber igjen eller?
Er det noen som har prøvd og ikke minst smakt på et sånt øl, det blir vel nesten som en veldig tørr vin eller?
Du finner det her; http://www.brygging.no/butikken.aspx?PGID=4&View=Kat