Brygget en Andrimne old ale som gjæren fint fra 1.068 til 1.016. Flasket 15 liter, som har utviklet seg fint og smaker godt allerede etter 5 uker på flaske, og eiket resterende 15 liter i sekundærkar. Syns det var litt uklart om eikeflisen skulle kokes før bruk, så jeg gjorde det ikke for å ikke miste smak i de.
Nå har sannelig det begynt å ploppe i gjærlåsen igjen. Etter noen ukers plopping på eikeflisen sjekket jeg gravity til 1.010... Smaken er ålreit, men veldig tørr og mye alkohol.. Er det håp om noe funkyness her, eller snakker vi infeksjon som vil ødelegge ølet?
Nå har sannelig det begynt å ploppe i gjærlåsen igjen. Etter noen ukers plopping på eikeflisen sjekket jeg gravity til 1.010... Smaken er ålreit, men veldig tørr og mye alkohol.. Er det håp om noe funkyness her, eller snakker vi infeksjon som vil ødelegge ølet?