Deler dette opp i 2 spørsmål:
Jeg har en batch med øl som snart er ferdig gjæret og klart til å tappes over på Cornelius fat. Denne batchen ble det tilsatt Europris "spraymail/druesukker" blanding og litt farin.
Det har fått stå 1 uke på sekunder fermenter, så mye av bunnstoffene er allerede fjernet.
Det er klart for å tappes på Fat nå, hvordan ølet til å bli klarest mulig, skal drikkes fra Øl fat (cornelius 19L). ?
Skal også sette en Coopers IPA ekstrakt med Coopers Enhancer samt noe spraymalt, er det noe jeg bør tenke på her for å få det klarest mulig når det skal i ØL fat?
Jeg har en batch med øl som snart er ferdig gjæret og klart til å tappes over på Cornelius fat. Denne batchen ble det tilsatt Europris "spraymail/druesukker" blanding og litt farin.
Det har fått stå 1 uke på sekunder fermenter, så mye av bunnstoffene er allerede fjernet.
Det er klart for å tappes på Fat nå, hvordan ølet til å bli klarest mulig, skal drikkes fra Øl fat (cornelius 19L). ?
Skal også sette en Coopers IPA ekstrakt med Coopers Enhancer samt noe spraymalt, er det noe jeg bør tenke på her for å få det klarest mulig når det skal i ØL fat?