Har drevet med CC som andre, funker fint, men dette oksygenspøkelset truer alltid føler eg.
Dessuten okkuperer jo da dette gjæringskjøleskapet som kan være i bruk.
Tenkt litt på filtrering i stede, i hovedsak da på tørrhumlede øl.
Ser f.eks. dette Bouncerfilteret som ser ut som en enkel ogngreinløsning
Bouncer Inline Beer Filter
Hva er folks erfaringer? Er filtrering like bra som CC? Eller er det en dårlige metode for å få klart øl.
Andre typer filter?
Tenker i hovedsak på tørrhumleproblemet, at det ikkje blir med over i flakser og fat.
Dessuten okkuperer jo da dette gjæringskjøleskapet som kan være i bruk.
Tenkt litt på filtrering i stede, i hovedsak da på tørrhumlede øl.
Ser f.eks. dette Bouncerfilteret som ser ut som en enkel ogngreinløsning
Bouncer Inline Beer Filter
Hva er folks erfaringer? Er filtrering like bra som CC? Eller er det en dårlige metode for å få klart øl.
Andre typer filter?
Tenker i hovedsak på tørrhumleproblemet, at det ikkje blir med over i flakser og fat.