Hmm.. ikkje godt å vite kva man skal gjere. Plata koker greit 25 liter med lokke halvegs på, men oppkokningstida er litt drug. den skrur seg av og på heilt fra vatnet nærmer seg 60 grader til du får kok. Så for meg virker det som om den er altfor følsom på varme. skulle ikkje tru at temperaturen sjølv om termostaten var kobla ut blei så mykje meir enn 100grader. Så lenge det er gryte med vatna/vørten skal vel den holde tempraturen nede. Vatn/vørter kan jo ikkje bli varmere enn 100 grader. Så for at plata skal bli mykje varmere enn det må jo all veska forsdampe først. burde jo gå greit å koble ut termostaten så lenge det er kjele med veske i på plata?
Eg har bytta til induksjon eg og (mykje betre, og skrur seg haller ikkje av). men hadde vert artig å sjå om det hadde funka og trimma denne plata.
Eg har bytta til induksjon eg og (mykje betre, og skrur seg haller ikkje av). men hadde vert artig å sjå om det hadde funka og trimma denne plata.