Ørnegård
Norbrygg-medlem
Vi tappen en weissbier i går og målte ikke fg før halveis i omstikkingen.
- Gjæret i 10 dager med 3 rør Wlp300
- OG var 1.050
- FG var 1.016 - skulle vel vært lavere (ut fra forventet utgjæring med Wlp300)
- 21 liter øl
- 264 gr sukker
Tappet på vanlige små 0,33 flasker.
Det var første gang vi brukte denne gjæren og gjærkaken var ikke så fast som vi er vant til. Når vi tiltet gjæringsunken for å samle vørteren for å få ut mer, fulgte hele gjærkaken med og en del ble sugd inn i heverten.
Går dette bra tror dere? Eller smeller det?
- Gjæret i 10 dager med 3 rør Wlp300
- OG var 1.050
- FG var 1.016 - skulle vel vært lavere (ut fra forventet utgjæring med Wlp300)
- 21 liter øl
- 264 gr sukker
Tappet på vanlige små 0,33 flasker.
Det var første gang vi brukte denne gjæren og gjærkaken var ikke så fast som vi er vant til. Når vi tiltet gjæringsunken for å samle vørteren for å få ut mer, fulgte hele gjærkaken med og en del ble sugd inn i heverten.
Går dette bra tror dere? Eller smeller det?