1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Flaskekonkurranse - Juleølkonk 2017

En tråd i 'Juleølkonkurransen' startet av evabeate, 6 Sep 2017.

 1. Tor Henning

  Tor Henning
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Tromsø
  Ok. Er jo helt sykt det da. Siden det er veldig få som enda bruker bjørnungene, og flasker man får kjøpt på gulating o.l. er jo også slik jeg har sendt inn. Trur ikke jeg har sett en eneste bjørnunge på polet med juleøl i år. Foruten fjordårets Rignes Julebok. Mens årets er 0.33 longneck.
   
 2. LarsUlv

  LarsUlv
  Expand Collapse
  Norbrygg-medlem

  Bosted:
  Nesttun, Bergen
  Man kan vel mene at det er helt sykt, men reglene er slik i denne konkurransen.
  For å delta i konkurransen er det ditt eget ansvar at du setter deg inn i reglene og følger disse. Ingen andre kan gjøre akkurat dette for deg.

  Reglene er nøyaktig de samme i alle konkurranser i Norbrygg regi.
  I post #3 i denne tråden står det klart og tydelig at Norbryggs regler for flaskekonkurranser følges med link til info om flaskene, Flaskekonkurranse - Juleølkonk 2017

  På siden det henvises til, http://norbrygg.no/flasketyper-til-konkurranser/, kommer det klart frem at for 0,33 liters flasker er det KUN Bjørnunger som tillates. Alle andre flasker må være 0,5 liter og høyde/diameter må være innenfor angitte mål.

  Under bildet står følgende: "Tillatte flasketyper til Norbrygg sine konkurranser. OBS: ikke reellt størrelsesforhold."

  Disclaimer:
  Jeg har ikke noe med hverken utarbeidelse av reglene for tillatte flasker til konkurranser eller gjennomføring av Juleølkonkurransen.
   
  Aasbrygg, Oberstbräu og Petter F liker dette.

Del denne siden