Hei
Gjorde en brøler her om dagen.
Har brygget mange vellykkede brygg fra div.ølsett, men denne gangen blandet jeg kortene.
Settet Saga/Europris Captains IPA inneholdt 3liter malt (typisk ikke-sukkersett, pilsstyrke) , og en for meg totalt forbigått, 650g spraymaltpose. Dette fant jeg ut da jeg skulle røre inn primingsukkeret før flasking... :-((
Spørsmålet mitt er som følger: Hvordan kan jeg redde brygget inn igjen til riktig alkoholprosent, når det allerede er omstikket, primet og ikke har noen gjærrester å spise av? Må jeg tilsette nytt gjær?
Gjorde en brøler her om dagen.
Har brygget mange vellykkede brygg fra div.ølsett, men denne gangen blandet jeg kortene.
Settet Saga/Europris Captains IPA inneholdt 3liter malt (typisk ikke-sukkersett, pilsstyrke) , og en for meg totalt forbigått, 650g spraymaltpose. Dette fant jeg ut da jeg skulle røre inn primingsukkeret før flasking... :-((
Spørsmålet mitt er som følger: Hvordan kan jeg redde brygget inn igjen til riktig alkoholprosent, når det allerede er omstikket, primet og ikke har noen gjærrester å spise av? Må jeg tilsette nytt gjær?
Sist redigert: