For lite tilsatt sukker og ferdiggjæret, kan brygget reddes?

Hei
Gjorde en brøler her om dagen.
Har brygget mange vellykkede brygg fra div.ølsett, men denne gangen blandet jeg kortene.
Settet Saga/Europris Captains IPA inneholdt 3liter malt (typisk ikke-sukkersett, pilsstyrke) , og en for meg totalt forbigått, 650g spraymaltpose. Dette fant jeg ut da jeg skulle røre inn primingsukkeret før flasking... :-((
Spørsmålet mitt er som følger: Hvordan kan jeg redde brygget inn igjen til riktig alkoholprosent, når det allerede er omstikket, primet og ikke har noen gjærrester å spise av? Må jeg tilsette nytt gjær?
 
Sist redigert:
Svaret er vel, ser jeg nå, la det forbli i pilsstyrke..
Jeg tippet, i nok en villfarelse, at det ville bli lettøl. :)
Moro å vite likevel, kan man justere opp alkoholprosenten i etterkant?
 
Sist redigert:
Tilbake
Topp