Laga nettopp ein IPA med kun cascade humle. Under koking og tørrhumling. Mulig at ein då får øl med veldig tydlig citrus preg(litt sur?) Eller er det infeksjon?
OG: 1066 FG:1014
Laga nettopp ein IPA med kun Cascade humle. Under koking og tørrhumling. Mulig at ein då får øl med veldig tydlig citrus preg(litt sur?) Eller er det infeksjon?
OG: 1066 FG:1014
Humle skal nok aldri gi et surt preg, uansett smaksprofil. Etter det du har delt i andre tråder, trur jeg du humler med fullstendig akseptable mengder. Smaken av "grønt eple" eller cideraktig smak er vanlig i et ungt øl, og forsvinner etter ei uke eller to med modning. Relax, don't worry, have a homebrew Nøgne Ø IPA (da ditt homebrew er for ungt).
Hvis smaken vedvarer etter tre uker med modning, er det kanskje infeksjon (eller dårlige lagringsforhold).
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.