Hei.
Ny på forumet her, og ny i brygger faget.
Skal sette mitt første brygg om ca 2 timer og trenger en liten pekepinne på om jeg er på rett spor.
Ingrediensen er levert av Bratberg, medfølgende til Bratberg kompaktbrygeri, men ser at det som følger med ikke stemmer helt med oppskriften som ligger på deres sider, så prøver meg litt frem.
Har lagt inn det jeg har i beercalc.
IPA Førstebrygg Style: Engelsk IPA Brewer: Ringreven
Statistics
Volume: 25 liters
Boil Volume: 20 liters
OG: 1062
BG: 1077
FG:
Alcohol: 6.2 % by vol.
Colour: 22 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 59 IBU
BU/GU: 0.95
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 7 EBC 6000 g
Crystal Malt 135 135 EBC 500 g
Mash schedule: 67 degrees for 90 minutes.
Hops
Target 11% alpha 60 g 60 minutes
Cascade 8% alpha 40 g 15 minutes
Cascade 8% alpha 30 g dry hopped
Fermentation
Yeast: Safale US-05
Fermented at 18 degrees C for 14 days.
Fermented at 15 degrees C for 14 days.
Lagered at 5 degrees C for 14 days.
Comments:
Alle tips/hjelp mottas med takk!
Ringreven
Ny på forumet her, og ny i brygger faget.
Skal sette mitt første brygg om ca 2 timer og trenger en liten pekepinne på om jeg er på rett spor.
Ingrediensen er levert av Bratberg, medfølgende til Bratberg kompaktbrygeri, men ser at det som følger med ikke stemmer helt med oppskriften som ligger på deres sider, så prøver meg litt frem.
Har lagt inn det jeg har i beercalc.
IPA Førstebrygg Style: Engelsk IPA Brewer: Ringreven
Statistics
Volume: 25 liters
Boil Volume: 20 liters
OG: 1062
BG: 1077
FG:
Alcohol: 6.2 % by vol.
Colour: 22 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 59 IBU
BU/GU: 0.95
Fermentables
Pale Malt 7 EBC 7 EBC 6000 g
Crystal Malt 135 135 EBC 500 g
Mash schedule: 67 degrees for 90 minutes.
Hops
Target 11% alpha 60 g 60 minutes
Cascade 8% alpha 40 g 15 minutes
Cascade 8% alpha 30 g dry hopped
Fermentation
Yeast: Safale US-05
Fermented at 18 degrees C for 14 days.
Fermented at 15 degrees C for 14 days.
Lagered at 5 degrees C for 14 days.
Comments:
Alle tips/hjelp mottas med takk!
Ringreven