Kok lenger eller tilsett spraymalt. Er dette allerede på gjæringskaret, så skal du kunne koke spraymalt i vann i tjue minutter, for så å kjøle ned og tilsette i karet.
Jeg ville nok også prøvd å komme til bunns i hvorfor du fikk så lav OG. Du er sikker på at du målte ved 20 grader?
Takk for svar.
Dett er mitt første brygg. Hadde kjøpt et kitt fra Brewolution (bryggeland) en Hoegaarden clone. I følge resepten der skule jeg hatt en OG på 1,061.
Tror grunnen at jeg fikk lav OG er at hadde noe høy temp i begynnelsen. Ang volum fikk jeg ut 23l, ikke en anelse om det er riktig.
Startet med 20 liter til mesking og skylte med ca 8 liter, mulig det er forlite men bratbergern rymmer kun 35 så det var mer en nokk syns jeg i gryta. Mulig det lå I gjenn 2 liter I gryta etter tappin til gjerkar. (vile ikke ha med bunn grumset). Gjorde jeg riktig?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.