Brygga to 10L batcher fra lokalprodusert råsaft av eple. WLP 775 og WLP 002, gjæring over fleire måneder på fat, så to veker på flaske. Smakte på det i dag, begge brygga var flate og sure... Mistenker at det er råsafta som kjem frå relativt sure epler, akkurat det burde eg kanskje sjekke i forkant...
Anyhoo, sitter no med to kasser 0,33l flasker som smaker, ja, ikkje veldig drikkbart. Forslag til kva eg kan gjere med det? Blande kvar 10liter med 10 liter søt eplejuice (ikkje frå konsentrat) frå butikken og køyre ei gjæring til?
Hadde sånn trua på at det her skulle bli bra, største bryggeskuffelsen så langt...
Anyhoo, sitter no med to kasser 0,33l flasker som smaker, ja, ikkje veldig drikkbart. Forslag til kva eg kan gjere med det? Blande kvar 10liter med 10 liter søt eplejuice (ikkje frå konsentrat) frå butikken og køyre ei gjæring til?
Hadde sånn trua på at det her skulle bli bra, største bryggeskuffelsen så langt...