Heisann..
Har lest en del på forumet nå, og kommet frem til en prosess jeg synes høres grei ut. Skal handle noe nytt utstyr, og ønsker i den forbindelse tilbakemelding på min tenkte nye prosess. Noe jeg ikke trenger?? Noe jeg har glemt?? Alt mottas med takk.. Vet jo at jeg ikke trenger fat og alt dette, men har drevet med flaskekarbonering og slikt, er klar for å prøve noe annet nå. Er dette da prosessen å bruke??
1: Mesk og kok etter oppskrift
2: Overføres til gjærkar ved ca. 18 grader, oksygeneres med Jula oksygen, og tilsettes gjær fra starter.
3: Gjæres i mørket, ved anngitt temperatur. Overgjær i to uker, så to døgn cold crash. Undergjær, 4-6 uker på gjærkar.
4: Overføres fra gjærkar til corneliusfat og purges med CO2.
5: Modnes på fat i 4-6 uker
6: Filtreres på 1 mikron
7: Tvangskarboneres på fat
8: Overføres til flasker med Blichmann Beergun
Kommenter i vei.. :skitbra:
Har lest en del på forumet nå, og kommet frem til en prosess jeg synes høres grei ut. Skal handle noe nytt utstyr, og ønsker i den forbindelse tilbakemelding på min tenkte nye prosess. Noe jeg ikke trenger?? Noe jeg har glemt?? Alt mottas med takk.. Vet jo at jeg ikke trenger fat og alt dette, men har drevet med flaskekarbonering og slikt, er klar for å prøve noe annet nå. Er dette da prosessen å bruke??
1: Mesk og kok etter oppskrift
2: Overføres til gjærkar ved ca. 18 grader, oksygeneres med Jula oksygen, og tilsettes gjær fra starter.
3: Gjæres i mørket, ved anngitt temperatur. Overgjær i to uker, så to døgn cold crash. Undergjær, 4-6 uker på gjærkar.
4: Overføres fra gjærkar til corneliusfat og purges med CO2.
5: Modnes på fat i 4-6 uker
6: Filtreres på 1 mikron
7: Tvangskarboneres på fat
8: Overføres til flasker med Blichmann Beergun
Kommenter i vei.. :skitbra: