Fremgangsmåte for fruktøl

17-10-Christmasshake-tapsign_preview.jpeg

Prøver å gjenskape Lervig Christmas Shake som jeg syntes er velgi god. Ingrediensene her står på Lervig sine hjemmeside her. Ingen vet hvor mye frukt av hva de har tilsatt i dette øllet, men jeg som nybegynner har ingen ide om hva som er veldig mye eller veldig lite.

Jeg skal brygge 23 liter. Tenker å ha i mango, pasjonsfrukt og vanilje. Prøvde meg tidligere, men da kjente jeg ikke særlig av mangoen, mye av pasjonsfrukten og ingenting av vaniljen. Frukten tilsatte jeg etter at brygget hadde stått å gjært seg i 2 dager. Tilsatte jeg 500gram mango, 6 stk pasjonsfrukt og en vaniljestang.

Aner ikke om det er riktig måte å gjøre dette på, eller om det er riktige mengder.
Setter pris på alle tips og råd :)
 
Tilbake
Topp