1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Fremgangsmåte for fruktøl

En tråd i 'Oppskrifter generelt' startet av Ole Hetland, 16 Mai 2018.

  1. Ole Hetland

    Ole Hetland
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Sandnes
    [​IMG]
    Prøver å gjenskape Lervig Christmas Shake som jeg syntes er velgi god. Ingrediensene her står på Lervig sine hjemmeside her. Ingen vet hvor mye frukt av hva de har tilsatt i dette øllet, men jeg som nybegynner har ingen ide om hva som er veldig mye eller veldig lite.

    Jeg skal brygge 23 liter. Tenker å ha i mango, pasjonsfrukt og vanilje. Prøvde meg tidligere, men da kjente jeg ikke særlig av mangoen, mye av pasjonsfrukten og ingenting av vaniljen. Frukten tilsatte jeg etter at brygget hadde stått å gjært seg i 2 dager. Tilsatte jeg 500gram mango, 6 stk pasjonsfrukt og en vaniljestang.

    Aner ikke om det er riktig måte å gjøre dette på, eller om det er riktige mengder.
    Setter pris på alle tips og råd :)
     

Del denne siden