Jeg har lest litt om frysing av gjär i glyserol. Siden jeg har god tilgang på ren glyserol og sterile plaströr tenkte jeg å pröve dette. Noen som har erfaringer?
Her finner du en bruksanvisning på hvordan man kan lagre gjær på forskjellige måter, bl a i fryseren. Teksten er på tysk og er skrevet av Hubert Hangofer, en kjent forfatter innen hjemmebrygging i det tyske språkrommet: http://netbeer.org/content/view/17/lang,en/
Ellers står det noe på engelsk her: http://www.ipass.net/mpdixon/Homebrew/Freezing Yeast.htm
http://consumer.lallemand.com/danstar-lalvin/beerfaq.html
http://www.google.no/search?q=yeast+ranching+freeze
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.