runeni
Norbrygg-medlem
I helgen brygget jeg et par batcher med pils på hytta i Lysekil. Da jeg reiste hjem søndag var temperaturen i rommet der gjæringskarene står ca 8,7 C. Men så ble det mildere ute. Har satt opp temperaturovervåkning av rommet (ikke øllet) og ser at temperaturen i skrivende stund er ca 11C. Øllet er sikkert en grad høyere.
Er det krise? Blir det smak av eplekart? Blir det superkrise hvis temperaturen stiger en eller to grader? Hva er evt grenseverdiene lagergjæren bør holde seg innenfor?
I og for seg moro å kunne sjekke temp på mobben,men skulle gjerne hatt en temp opp/ned-knapp.
Bør jeg hive meg i bilen?
Er det krise? Blir det smak av eplekart? Blir det superkrise hvis temperaturen stiger en eller to grader? Hva er evt grenseverdiene lagergjæren bør holde seg innenfor?
I og for seg moro å kunne sjekke temp på mobben,men skulle gjerne hatt en temp opp/ned-knapp.
Bør jeg hive meg i bilen?