gjær til porter

Takker, går for 001.
Jeg har en pale på gang med 007 - skal si den "kaket" seg, var nesten umulig å få ut av rørene, og ut av gjærstarterkolben.
 
WLP013 er veldig fin til porter. Gir et mineralisk preg som passer perfekt til røstet malt.

WLP007 er forresten den gjæren (sammen med WLP002) som er aller lettest å få ut av røret: du kan dekantere all væsken, skru på korken igjen, og gi det et hardt kakk så gjæren løsner og kan helles ut i én eneste propp.
 
Kjetil S skrev:
WLP013 er veldig fin til porter. Gir et mineralisk preg som passer perfekt til røstet malt.

WLP007 er forresten den gjæren (sammen med WLP002) som er aller lettest å få ut av røret: du kan dekantere all væsken, skru på korken igjen, og gi det et hardt kakk så gjæren løsner og kan helles ut i én eneste propp.

Er vekdig glad i wlp013 :)
 
Tilbake
Topp