Hei!
Er ny i forum, men her ser det ut som om man får god hjelp.
Satte nytt brygg nå på Søndagen, men det ser ut til at gjæringen har stoppet opp.... Ingen "plopping" på flere minutter Dersom jeg tilsetter mer gjær nå i etterkant, kan jeg ødelegge hele brygget? Eller er dette måten og få prosessen igang på? Mistenker at temperaturen var for lav og at gjæringen har stoppet opp. Har Satt brygget på varmere sted nå (17-18 grader).
Er ny i forum, men her ser det ut som om man får god hjelp.
Satte nytt brygg nå på Søndagen, men det ser ut til at gjæringen har stoppet opp.... Ingen "plopping" på flere minutter Dersom jeg tilsetter mer gjær nå i etterkant, kan jeg ødelegge hele brygget? Eller er dette måten og få prosessen igang på? Mistenker at temperaturen var for lav og at gjæringen har stoppet opp. Har Satt brygget på varmere sted nå (17-18 grader).