Har vurdert å gå til innkjøp av en 60l all rounder etter å ha gjæra på 2 30l dunker.
Denne har jo den (fordelen?) Av å kunne gjære under trykk.
Har noen noe linker til lesning om gjæring under trykk? På norsk. Eller noe info om dette? Utganspunktet så lager jeg lager, noe pale ale og varierer resten med nye slag.
Hva slags temp og tid skal jeg gjære på? Forstår det variere med gjær osv, men hvis man tenker en lager med mj84. Hva er fordelen med gjæring under trykk? Noe jeg bør tenke på?
Denne har jo den (fordelen?) Av å kunne gjære under trykk.
Har noen noe linker til lesning om gjæring under trykk? På norsk. Eller noe info om dette? Utganspunktet så lager jeg lager, noe pale ale og varierer resten med nye slag.
Hva slags temp og tid skal jeg gjære på? Forstår det variere med gjær osv, men hvis man tenker en lager med mj84. Hva er fordelen med gjæring under trykk? Noe jeg bør tenke på?