Tenkte jeg skulle til med en Oatmeal stout. I denne skal det være East Kent goldings humle. Jeg har Styrian goldings. Er disse "ekvivalenter" eller i nærheten av hverandre?
Ser at i noen stout oppskrifter står det bare goldings humle.
Tenkte jeg skulle til med en Oatmeal stout. I denne skal det være East Kent Goldings humle. Jeg har Styrian goldings. Er disse "ekvivalenter" eller i nærheten av hverandre?
Ser at i noen stout oppskrifter står det bare goldings humle.
Høres bra ut. Da får jeg brukt litt "rester".
Tenkte jeg skulle brygge Oatmeal stouten i "stout guiden" til Gahr. Denne skal deles i to og den ene skal tilsettes chili og tonkabønne.
Noen tanker om å tørrhumle den andre delen med Amarillo eller Cascade? Eller er det best i drite i dette?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.