Gotlandsdricka
Datt over denne i siste nummer av "Brew your own"
1,5 kg Weyerman smoked malt
3,1 kg Weyerman Vienna malt
0,11 kg Weyerman Caraaroma
0,68 kg Weyerman Pale wheat
0.11 kg Weyerman Carafa
0,11 kg Simpsons peated malt
0,8 kg Cane sugar
Og så det litt artige:
1,8 kg einerkvist med bær. Kokes ut i vann, kjøles ned og tilsettes meskevannet.
86 g tørkede einerbær.
14 g Perle 60 min koking.
Og det neste som er enda mer artig:
28 gram brødgjær.
Maltsortene kan sikkert erstattes med andre sorter.
Ut i skogen gutter og samle eienerkvister og teste.
Kanskje noe å stille i NM med?
Det finnes en del info om Gotlandsdricka der ute. Her er et på Wikipedia: http://sv.wikipedia.org/wiki/Gotlandsdricka
Datt over denne i siste nummer av "Brew your own"
1,5 kg Weyerman smoked malt
3,1 kg Weyerman Vienna malt
0,11 kg Weyerman Caraaroma
0,68 kg Weyerman Pale wheat
0.11 kg Weyerman Carafa
0,11 kg Simpsons peated malt
0,8 kg Cane sugar
Og så det litt artige:
1,8 kg einerkvist med bær. Kokes ut i vann, kjøles ned og tilsettes meskevannet.
86 g tørkede einerbær.
14 g Perle 60 min koking.
Og det neste som er enda mer artig:
28 gram brødgjær.
Maltsortene kan sikkert erstattes med andre sorter.
Ut i skogen gutter og samle eienerkvister og teste.
Kanskje noe å stille i NM med?
Det finnes en del info om Gotlandsdricka der ute. Her er et på Wikipedia: http://sv.wikipedia.org/wiki/Gotlandsdricka