Gøy med gjær, hva kan fermenteres?

Hva uten om det vanlige er best å lage alkoholholdig drikke av?

  • Jordbær

    Stemmer: 1 5,3%
  • Bringbær

    Stemmer: 10 52,6%
  • Fersken

    Stemmer: 1 5,3%
  • Husholdningssaft

    Stemmer: 4 21,1%
  • Hvetemel

    Stemmer: 3 15,8%

  • Totalt antall stemmer
    19
Har aldri kjøpt starterkultur, slenger bare oppi en spiseskje eller to med Tine Yoghurt naturell. Eventuelt fra forrige batch.

Sent fra min SM-G900F via Tapatalk
 
Var usikker på dette med hva som er pasteurisert og hvilke bakterier som er tilstede og i live fra det du kjøper i butikken. Derfor kjøpte jeg en probiotisk kultur, kostet jo bare 60 spenn og kan starte 10 liter, holdbar i fryseboksen et år. Ser det finnes kulturer for gresk yoghurt etc. Aner ikke hva forskjellen er i bakteriekulturene :)
Dvs. Det står jo litt her http://www.hjemmeriet.dk/visprodukt.php?id=587&kat=38
 
Ja, fant akkurat denne om tine yoghurt naturell
All yoghurt inneholder levende bakterier av en spesiell kultur (Streptococcus termofilus og Lactobacillus bulgaricus) og er beriket med melketørrstoff, minst 2,5 %. Yoghurt inneholder alltid levende bakterier, ved at syrning skjer etter pasteurisering.
 
Tilbake
Topp