1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Gøy med gjær, hva kan fermenteres?

En tråd i 'Testforum' startet av Christian 86, 13 Apr 2015.

?

Hva uten om det vanlige er best å lage alkoholholdig drikke av?

  1. Jordbær

    1 stemme(r)
    5,3%
  2. Bringbær

    10 stemme(r)
    52,6%
  3. Fersken

    1 stemme(r)
    5,3%
  4. Husholdningssaft

    4 stemme(r)
    21,1%
  5. Hvetemel

    3 stemme(r)
    15,8%
  1. [Daniel]

    [Daniel]
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Har aldri kjøpt starterkultur, slenger bare oppi en spiseskje eller to med Tine Yoghurt naturell. Eventuelt fra forrige batch.

    Sent fra min SM-G900F via Tapatalk
     
  2. Noget Undergjæret

    Noget Undergjæret
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Reondhjem
    Var usikker på dette med hva som er pasteurisert og hvilke bakterier som er tilstede og i live fra det du kjøper i butikken. Derfor kjøpte jeg en probiotisk kultur, kostet jo bare 60 spenn og kan starte 10 liter, holdbar i fryseboksen et år. Ser det finnes kulturer for gresk yoghurt etc. Aner ikke hva forskjellen er i bakteriekulturene :)
    Dvs. Det står jo litt her http://www.hjemmeriet.dk/visprodukt.php?id=587&kat=38
     
  3. cjohansen

    cjohansen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oppegård
    På begeret fra Tine så står det i klartekst: "pasteurisert før syrning"
     
  4. Noget Undergjæret

    Noget Undergjæret
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Reondhjem
    Ja, fant akkurat denne om tine yoghurt naturell
    All yoghurt inneholder levende bakterier av en spesiell kultur (Streptococcus termofilus og Lactobacillus bulgaricus) og er beriket med melketørrstoff, minst 2,5 %. Yoghurt inneholder alltid levende bakterier, ved at syrning skjer etter pasteurisering.
     

Del denne siden