Det gjelder altså stekeovnsdesinfisering av Grolsch-flasker av nyere dato, dvs med swing-top/patentkork av plast: De tåler nemlig ikke f.eks 180 ºC i 1 time (se bildet). ;D (Sjekk også plast-klumpene inni stekeovnen! ;D ;D ;D)
Kona var ikke blid! :
Jeg har tidligere brukt 120 ºC i to timer, det har gått bra. I dag hadde jeg litt dårlig tid med å få tappet juleølet, og det gikk altså til h..... . Godt at jeg hadde rene Corneliusfat på lager.
Moral: "Man skal ikke ha dårlig tid når man steller med øl!" :neinei:
De gamle flaskene (med porselens-kork) greide seg imidlertid fint.
Så, kjære (ølle)brødre, vær advart!
Mvh
Morten
Kona var ikke blid! :
Jeg har tidligere brukt 120 ºC i to timer, det har gått bra. I dag hadde jeg litt dårlig tid med å få tappet juleølet, og det gikk altså til h..... . Godt at jeg hadde rene Corneliusfat på lager.
Moral: "Man skal ikke ha dårlig tid når man steller med øl!" :neinei:
De gamle flaskene (med porselens-kork) greide seg imidlertid fint.
Så, kjære (ølle)brødre, vær advart!
Mvh
Morten