Har nylig handlet ett allgrain sett fra Brewshop - Guava White IPA. Innholdsfortegnelse som følger:
Dette er bare mitt 4. brygg, og mitt første "hvete" øl. Noen spesielle hensyn jeg burde ta her med tanke på bryggeprosessen osv. ? (Brygger med en Grainfather G40). Hvilken vannprofil burde jeg eventuelt justere til?
- Innhold: Pilsener Malt (3 kg), Hvete Malt (2kg) flaket havre (0,34kg), torrefied wheat (0,34kg), humle (Magnum og Citra), Guava essens, gjær og bryggeveiledning
- Gir ca 22-23 liter (ca. 25 liter til gjæring)
- OG: 1.059
- FG: 1.014
- EBC: 7,1
- IBU: 67,4
- ABV: 5,9 %
- Gjær: 2 pakker M21 Belgian Wit
- Gjæring: 14 dager på 19°C
Dette er bare mitt 4. brygg, og mitt første "hvete" øl. Noen spesielle hensyn jeg burde ta her med tanke på bryggeprosessen osv. ? (Brygger med en Grainfather G40). Hvilken vannprofil burde jeg eventuelt justere til?