Smakte Haandbryggeriets Norwegian Wood for første gang for noen dager siden og det var et veldig godt øl for meg.
Jeg har ikke veldig lang erfaring med røkøl (for det er vel det jeg vil kalle den) for etter å ha kjøpt et røkøl på flaske i Tyskland som jeg rett og slett ikke klarte å drikke for di det smakte mer av gamle jernbanesviller og ulmende speiderbål, har jeg skydd dette som pesten.
Ble derfor meget overrasket over Norwegian Wood. Så er jo spørsmålet da om mann skal prøve seg på noe slikt?
Er det noen som sitter på en brukelig oppskrift for dette (25 l.) eller noe som er så nært opptil som mulig. Tenker da på "røykmengden"?
Vil kikke litt på dette, men det blir nok ikke før til høsten, da jeg har 2 brygg på programmet rett etter påske og har lovet 2-3 kamerater at de og skal få være med på et spleisebrygg før ferien så da rekker jeg nok ikke det før etter ferien, men mann skal jo ha øl da og....
Sabeltann
Jeg har ikke veldig lang erfaring med røkøl (for det er vel det jeg vil kalle den) for etter å ha kjøpt et røkøl på flaske i Tyskland som jeg rett og slett ikke klarte å drikke for di det smakte mer av gamle jernbanesviller og ulmende speiderbål, har jeg skydd dette som pesten.
Ble derfor meget overrasket over Norwegian Wood. Så er jo spørsmålet da om mann skal prøve seg på noe slikt?
Er det noen som sitter på en brukelig oppskrift for dette (25 l.) eller noe som er så nært opptil som mulig. Tenker da på "røykmengden"?
Vil kikke litt på dette, men det blir nok ikke før til høsten, da jeg har 2 brygg på programmet rett etter påske og har lovet 2-3 kamerater at de og skal få være med på et spleisebrygg før ferien så da rekker jeg nok ikke det før etter ferien, men mann skal jo ha øl da og....
Sabeltann