Har Kinn endret oppskrifter/råvarer/bryggeprosess?

Tidligere har Kinn Bryggeri hatt mange øl som jeg har ansett som mine favoritter, eks Pilegrim, Slåtteøl, Julefred. Den siste tiden syns jeg mange av deres lysere øltyper har en slags ubestemmelig "leverpostei" smak både på flaske og på fat. Har de gjort noen endringer, eller er mine smaksløker i ferd med å ta kvelden? o_O
 
Kinn skifta til nytt bryggeri for ca. 1,5 år siden, hvis det er leeenge siden du har smakt dem.
 
I hvilket øl?

Hvis det er Dampen du snakker om, ville jeg ikke gjort det. Det er ei signaturhumle i California Common.
Det er humla i Kinn Slåtteøl, brukt i FrodeAanes sin oppskrift på Slåtteøl her. Jeg var litt upresis der.
Dette er vel de mest brukte humletypene i Slåtteøl:
Tilsetn. 1: 8 g Magnum 14,6%, 60 min
Tilsetn. 2: 26 g Goldings 3,5% whirlpool
 
Sist redigert:
Tilbake
Topp