Siden det er bryggekonkurranse på Bjorleik, for enten wit eller hefe, tenkte jeg å prøve meg på sistnevnte, som jeg egentlig ikke er en stor fan av. Har aldri laget det før.
Så kom jeg over en blogg av en bayersk fyr som også er med i German Brewing-forumet, og som brygger kommersielt i Manchester. Litt spesiell meskemetode. I ettertid har han sluttet med dekoksjonsbiten, pga oksygentilførselen som skjer, så tenkte å følge et opplegg som vist i bildet, på 10 liter Speidel.
Noen som har prøvd noe lignende?
https://edelstoffquest.wordpress.com/2014/04/10/a-strange-kind-of-mash-technique/
https://edelstoffquest.wordpress.com/2014/08/28/fermenting-wheat-beers-and-other-ales/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Så kom jeg over en blogg av en bayersk fyr som også er med i German Brewing-forumet, og som brygger kommersielt i Manchester. Litt spesiell meskemetode. I ettertid har han sluttet med dekoksjonsbiten, pga oksygentilførselen som skjer, så tenkte å følge et opplegg som vist i bildet, på 10 liter Speidel.
Noen som har prøvd noe lignende?
https://edelstoffquest.wordpress.com/2014/04/10/a-strange-kind-of-mash-technique/
https://edelstoffquest.wordpress.com/2014/08/28/fermenting-wheat-beers-and-other-ales/
Sent from my iPhone using Tapatalk