Er nybegynner. Prøvde meg på IPA. 47 liter og bare 1 pk. Amerikansk ale overgjær 11,5 grams forpakning . Etter 1 dag begynte det å boble i gjærlåsen, kor lenge den har boblet vet jeg ikke pga var bortreist noen dager. ( max boblet i 7 dager)
Etter 2 uker tappet jeg det på ølfat og trykksatte det. Smakte på det rett før tapping på fat, kunne ikke kjenne noe usmak eller preg av sukker smak.
Kom nett på at jeg har brukt for lite gjær.. hva kan jeg gjør og hva kan ha gått galt ?
Film av brygget mitt.
http://www.youtube.com/watch?v=Iw9yBzLBRTM&feature=youtu.be
Etter 2 uker tappet jeg det på ølfat og trykksatte det. Smakte på det rett før tapping på fat, kunne ikke kjenne noe usmak eller preg av sukker smak.
Kom nett på at jeg har brukt for lite gjær.. hva kan jeg gjør og hva kan ha gått galt ?
Film av brygget mitt.
http://www.youtube.com/watch?v=Iw9yBzLBRTM&feature=youtu.be