Hei alle sammen.
Skal brygge i morgen og trenger råd for og få fram en viss smak på ølet.
Opskriften ser så hær ut:
Til ferdig vørter
Amount Item Type % or IBU
5000,00 gm Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 53,30 %
1500,00 gm Munich Malt (17,7 EBC) Grain 15,99 %
1000,00 gm Corn, Flaked (2,6 EBC) Grain 10,66 %
800,00 gm Amber Malt (43,3 EBC) Grain 8,53 %
800,00 gm Barley, Flaked (3,3 EBC) Grain 8,53 %
100,00 gm Roasted Barley (591,0 EBC) Grain 1,07 %
100,00 gm Special B Malt (354,6 EBC) Grain 1,07 %
80,00 gm Black (Patent) Malt (985,0 EBC) Grain 0,85 %
25,00 gm E.K.G [5,60 %] (60 min) Hops 10,9 IBU
30,00 gm E.K.G [5,60 %] (Dry Hop 3 days) Hops -
40,00 gm Target [11,00 %] (30 min) Hops 26,2 IBU
Laget en 1/20 versjon av den i kveld for og få en smak av vørteren om noe manglet, og det gjorde det.
Jeg prøver og få fram en kjeks aktig smak med mye toffe smak og, jeg har så og si fått det til men vil gjærne få enda bedre fram en kjeks aktig smak.
Noen gode råd, noe jeg kan øke eller minske på?
Skal brygge i morgen og trenger råd for og få fram en viss smak på ølet.
Opskriften ser så hær ut:
Til ferdig vørter
Amount Item Type % or IBU
5000,00 gm Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 53,30 %
1500,00 gm Munich Malt (17,7 EBC) Grain 15,99 %
1000,00 gm Corn, Flaked (2,6 EBC) Grain 10,66 %
800,00 gm Amber Malt (43,3 EBC) Grain 8,53 %
800,00 gm Barley, Flaked (3,3 EBC) Grain 8,53 %
100,00 gm Roasted Barley (591,0 EBC) Grain 1,07 %
100,00 gm Special B Malt (354,6 EBC) Grain 1,07 %
80,00 gm Black (Patent) Malt (985,0 EBC) Grain 0,85 %
25,00 gm E.K.G [5,60 %] (60 min) Hops 10,9 IBU
30,00 gm E.K.G [5,60 %] (Dry Hop 3 days) Hops -
40,00 gm Target [11,00 %] (30 min) Hops 26,2 IBU
Laget en 1/20 versjon av den i kveld for og få en smak av vørteren om noe manglet, og det gjorde det.
Jeg prøver og få fram en kjeks aktig smak med mye toffe smak og, jeg har så og si fått det til men vil gjærne få enda bedre fram en kjeks aktig smak.
Noen gode råd, noe jeg kan øke eller minske på?