Hei
Jeg skal sette mitt første brygg på fat i morgen og trenger litt hjelp til et par spørsmål.
Kjøpte et bukt fat som ikke var renovert. Var brus rester i fatet når jeg åpnet det. Jeg vasket fatet og satt vann på det med trykk på. Etter et par dager ble det kullsyre og vannet smaker ikke brus, men rent vann. Er fatet greit å bruke?
Jeg har brygget en IPA som skal stå på fatet. Hvor mye trykk bør den ha? Hvor mange grader bør det være i skapet? og hvor lenge bør den stå før konsumering?
Setter stor pris på tilbakemeldinger
Jeg skal sette mitt første brygg på fat i morgen og trenger litt hjelp til et par spørsmål.
Kjøpte et bukt fat som ikke var renovert. Var brus rester i fatet når jeg åpnet det. Jeg vasket fatet og satt vann på det med trykk på. Etter et par dager ble det kullsyre og vannet smaker ikke brus, men rent vann. Er fatet greit å bruke?
Jeg har brygget en IPA som skal stå på fatet. Hvor mye trykk bør den ha? Hvor mange grader bør det være i skapet? og hvor lenge bør den stå før konsumering?
Setter stor pris på tilbakemeldinger