Hei.
Trenger hjelp med fordeling av malt i lageren min.
Har dette til rådighet:
Maltekstrakt ekstra lys/pale 3.6 kg
Caramel Malt lys 30 ebc 1 kg
Crystal Malt 120 ebc 1 kg
Pilsner Malt Heidelberg ekstra lys 1 kg
Maltekstrakten og pilsner malten skal jeg bruke 100% av, men caramel og crystal har jeg egenlig ikke greie på. Vet bare at rating 5 - 10 %.
Tenkte på 150 gram av carmel og 50 gram av crystalen.
Hummle jeg skal bruke er Saaz til biterhet og Hallertau mittelfruth til smak og aroma.
Gjær er 2 gangs Wlp 810 San Francisco.
Trenger hjelp med fordeling av malt i lageren min.
Har dette til rådighet:
Maltekstrakt ekstra lys/pale 3.6 kg
Caramel Malt lys 30 ebc 1 kg
Crystal Malt 120 ebc 1 kg
Pilsner Malt Heidelberg ekstra lys 1 kg
Maltekstrakten og pilsner malten skal jeg bruke 100% av, men caramel og crystal har jeg egenlig ikke greie på. Vet bare at rating 5 - 10 %.
Tenkte på 150 gram av carmel og 50 gram av crystalen.
Hummle jeg skal bruke er Saaz til biterhet og Hallertau mittelfruth til smak og aroma.
Gjær er 2 gangs Wlp 810 San Francisco.