Hjelp til fordeling av malt

Hei.

Trenger hjelp med fordeling av malt i lageren min.
Har dette til rådighet:

Maltekstrakt ekstra lys/pale 3.6 kg
Caramel Malt lys 30 ebc 1 kg
Crystal Malt 120 ebc 1 kg
Pilsner Malt Heidelberg ekstra lys 1 kg

Maltekstrakten og pilsner malten skal jeg bruke 100% av, men caramel og crystal har jeg egenlig ikke greie på. Vet bare at rating 5 - 10 %.

Tenkte på 150 gram av carmel og 50 gram av crystalen.

Hummle jeg skal bruke er Saaz til biterhet og Hallertau mittelfruth til smak og aroma.

Gjær er 2 gangs Wlp 810 San Francisco.
 
Husk at du må meske pilsmalten i 3-4 L vann på ca 65-66 grader i ca 60 min. dette for å konvertere stivelsen over til sukker.
tror du får en grei pils med den blandingen du skisserer.
Lykke til
 
Okay. Hvor my vann burde jeg skylle med og hvilken grad på vannet.
Vil det funger med 3 l skyllevann på 76 grader ?
 
Tilbake
Topp