1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Hjemmebryggerhelgen nærmer seg!

En tråd i 'Fra Norbrygg.no' startet av glennrlie, 4 Mar 2016.

Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
  1. glennrlie

    glennrlie
    Expand Collapse
    Guest

    [​IMG]
    Nå er det under 7 uker igjen til Hjemmebryggerhelgen 2016 går av stabelen hos Haandbryggeriet i Drammen.


    Fredag 22. april starter vi hos AJA bryggeri i Drammen, der Gustav Jørgensen holder foredraget «Skummende lidenskap – fem stabeiser og deres øl» (om Nøgne Ø, Haandbryggeriet, Ægir, Kinn og Lervig). Gustav vil også ta med to av bøkene sine og selge til rabatterte priser (han tar både kort og kontanter):
    I tillegg blir det servert pizza og det vil være mulighet for å ta med og smake på hjemmebrygg.


    Lørdag 23. april er den store konferansedagen, og vi har flere godbiter på lager, blant annet:
    • Michael Tonsmeire er vår headliner for helgen. Tonsmeire er en verdenskjent autoritet innenfor hjemmebrygging av surøl. Han er BJCP-sertifisert øldommer, driver bloggen www.themadfermentationist.com, har gitt ut bestselgerboken «American Sour Beers» og utvikler oppskrifter og dyrker mikrober for surølprogrammet til bryggeriet Modern Times i San Diego. Michael vil holde to foredrag i løpet av lørdagen og være tilgjengelig for spørsmål og bryggeprat hele helgen.
    • Charlotte Wallart (salgssjef for Fermentis i Norden, Belgia, Nederland, UK og Baltikum) holder et foredrag om tørrgjær der det vil bli mulighet til å stille spørsmål om det man måtte lure på av myter og vedtatte «sannheter» rundt tørrgjær.
    • Mette Thomsen (forsker ved Norsk institutt for bioøkonomi) forteller om prosjektet «NORSKØL. Norsk malt, humle og urter – smaken av norsk øl«, et prosjekt som har pågått i tre år i samarbeid med bl.a. Nøgne Ø og Norbrygg, der formålet har vært å samle kunnskap om råvarer for produksjon av norsk øl.
    I tillegg er det en rekke andre foredragsholdere, bryggeriomvisning, lunsj og gode samtaler med hjemmebryggere og forelesere på programmet!


    Lørdagen avslutter vi på ærverdige Børsen Festlokaler, der vi blir servert en treretters middag inklusive spesialtilpasset ølmeny fra Haandbryggeriet. Billett til festmiddagen koster kun kr 324,- inkl.avg. så her får man MYE for pengene.


    Billetter til arrangementet og festmiddagen kjøpes her:
    https://norbrygg.hoopla.no/sales/hjemmebryggerhelgen2016


    [​IMG]



    The post Hjemmebryggerhelgen nærmer seg! appeared first on Norbrygg.

    Fortsett å lese...
     
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.

Del denne siden